Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان گفت: در مدت سه سال گذشته ورود زندانیان به زندان‌های مستقر در استان گیلان ۲۳ درصد کاهش یافته است. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۸ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، احمد سیاوش‌پور عصر امروز در نشست ماهانه شورای قضایی استان گیلان با اشاره به اینکه اقدامات زیرساختی مطلوبی در زندان مرکزی استان گیلان انجام شده است اظهار داشت: اقدامات مذکور در استان گیلان اثرگذار و مطلوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری استان گیلان با بیان اینکه رویکرد حاکم بر استان در راستای آموزش و آماده‌سازی زندانیان به منظور ورود به بازار کار مناسب و اثرگذار است اعلام کرد: زندانیان قشری آسیب‌دیده و آسیب‌زننده در جامعه امروز محسوب می‌شوند و نیازمند توجه هستند.

سیاوش‌پور با تاکید بر اینکه ارائه آموزش‌های کاربردی و تکلیفی برای زندانیان در جامعه بر دوش مسئولان است خاطرنشان کرد: با انجام این اقدامات از سوی مسئولان، این افراد می‌توانند در زمان اتمام دوران محکومیت خود و بازگشت به جامعه به کار و فعالیت مشغول شوند.

رئیس شورای قضایی استان گیلان با اشاره به اینکه ارائه آموزش‌های کاربردی و تکلیفی به زندانیان در استان گیلان با کمبود اعتبار و امکانات مواجه است تصریح کرد: این عامل موجب کند شدن روند اقدامات مذکور شده و تلاش است تا با همکاری مسئولان در استان گیلان این مشکل برطرف شود.

 رئیس کل دادگستری استان گیلان از کاهش 23 درصدی ورود زندانیان به زندان‌های استان گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در طول 3 سال گذشته ورود زندانیان به زندان‌های مستقر در استان گیلان با کاهش 23 درصدی مواجه بوده است.

رئیس شورای قضایی استان گیلان با اشاره به حوزه سلامت و نظارت بر رستوران‌ها و مراکز تولید و عرضه مواد غذایی و دارویی در استان گیلان ابراز داشت: به منظور حفظ سلامت مردم، نظارت بر این مراکز به طور پیوسته در استان گیلان ادامه دارد.

وی با اینکه دادستانی، اداره‌کل تعزیرات حکومتی و سازمان بازرسی استان گیلان با همکاری سایر نهادهای نظارتی از جمله دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای پاسداری از حقوق مردم با متخلفان این عرصه به شدت برخورد می‌کنند افزود: تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از کالای ایرانی از دغدغه قوه قضائیه است. 

سیاوش‌پور با تاکید بر اینکه تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از کالای ایرانی باید در بستر جامعه تحقق عملی پیدا کند بیان کرد: با حمایت از کالا و محصولات داخلی، استفاده از کالای خارجی باید تنها در زمان عدم وجود کالای مشابه داخلی صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان گیلان  با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق کالا از  مهمترین اقدام در راستای حمایت از کالای ایرانی است و این حوزه نیازمند توجه است خاطرنشان کرد: نظارت دستگاه قضایی گیلان بر مجاری ورود کالا به استان گیلان افزایش می‌یابد.

رئیس شورای قضایی استان گیلان با تاکید بر اینکه ستاد پیگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دستگاه قضایی استان گیلان به منظور تحقق شعار امسال و  حمایت قضایی از واحدهای تولیدی در گیلان به صورت فعال‌تری عمل می‌کند گفت: تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی در استان گیلان به طور ویژه از سوی دستگاه قضایی دنبال می‌شود.

بازرس کل استان گیلان نیز در این نشست با اشاره به اینکه جلوگیری از تغییر کاربری غیرقانونی اراضی در استان گیلان نیازمند توجه ویژه است اظهار داشت: به منظور جلوگیری از این پدیده، سازمان بازرسی استان گیلان به این حوزه ورود کرده است.

سیف‌الله مسرور با اشاره به اینکه با تغییر کاربری اراضی خلاف مقررات قانونی در استان گیلان برخورد می‌شود خاطرنشان کرد: با متخلفان این حوزه به طور قاطعانه در چارچوب قانون برخورد می‌شود.

انتهای پیام/ش

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت با مرخصی و اشتغال به کار جمعی از زندانیان خدابنده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ بختیاری در بازدید از بازداشتگاه خدابنده که با حضور مدیر کل زندان‌های استان انجام شد، گفت: اجرای دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های صادره از سوی ریاست قوه قضاییه در چگونگی اعطای امتیاز به زندانیان در دستور کار دستگاه قضایی استان است.

وی افزود: زندانیان مشمول پس از اعطای امتیازات تحت نظر و کنترل هستند و استمرار امتیازات به چگونگی رفتار آنان در جامعه بستگی دارد.

این مسئول ادامه داد: حضور زندانیان در کنار خانواده خود در قالب اعطای امتیازاتی همچون اشتغال به کار، پابند الکترونیکی و مرخصی در تحکیم بنیاد خانواده بسیار موثر است.

وی گفت: تخطی از ارزش‌ها و هنجار‌های جامعه خط قرمز دستگاه قضایی است و تکرار اشتباهات بعد از اعطای امتیازات محدودیت‌های بسیار جدی را برای متخلفان به دنبال خواهد داشت.

شهرستان خدابنده با مرکزیت قیدار پنج بخش، ۱۱ دهستان و هفت شهر دارد.

دیگر خبرها

  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • موافقت با مرخصی و اشتغال به کار جمعی از زندانیان خدابنده
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد