Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان مرکز استان گیلان از آزادی ۱۷۰ زندانی در طرح پایش و غربالگری زندانیان زندان مرکزی رشت خبر داد و گفت: در حال حاضر برای ۱۲۰۰ نفر اشتغال مولد در زندان فراهم شده است. خبرگزاری میزان- حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی رییس کل دادگستری استان گیلان به همراه سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز گیلان و جمعی از مسئولان قضایی، در راستای دستورالعمل ابلاغی رییس قوه قضاییه در خصوص پایش زندانیان، از زندان مرکزی رشت بازدید و با زندانیان دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان گیلان طی این بازدید با اشاره به اعمال ارفاق قانونی اخیر برای آزادی زندانیان گفت: با اجرای دستورالعمل‌های ابلاغی و ارفاق قانونی در نظر گرفته شده، تاکنون بیش از ۱۷۰ نفر از زندان‌های استان گیلان آزاد شدند.
وی هدف از این بازدید را نیز اجرای دستورالعمل رییس قوه قضاییه در خصوص پایش زندانیان بیان کرد و اظهار داشت: مسئولان قضایی طی بازدید امروز با زندانیانی که به دلایل گوناگون از قبیل عدم اطلاع یا پیگیری از سوی خانواده زندانی، تاکنون موفق به استفاده از ارفاق قانونی نشده اند، رو در رو ملاقات داشته و به بررسی و رفع مشکلات قضایی آنان پرداختند.
دادستان مرکز استان گیلان در خصوص اهتمام دستگاه قضایی بر حفظ سلامت زندانیان افزود: سالن جدیدی برای متهمین و محکومینی که وارد زندان می‌شوند اختصاص یافته است و افراد در بدو ورود در آن قرنطینه شده و در صورت اطمینان از سلامتی، به بند‌های زندان انتقال می‌یابند.
وی با اشاره به اینکه برخی زندانیان سرپرست خانوار بوده و خانواده هایشان در سختی و تنگنای معیشتی قرار دارند گفت: بانک اطلاعاتی دقیقی تهیه و خانواده‌های نیازمند توسط واحد مددکاری زندان و دادسرا شناسایی شده و با کمک انجمن حمایت از زندانیان و بنیاد تعاون و خیرین در اصناف استان گیلان، بالغ بر ۲۰۰ بسته معیشتی تهیه و به خانواده‌ها تقدیم شد.
فلاح میری دادرسی الکترونیک را اقدامی پیشگیرانه در دوران شیوع کرونا دانست و ابراز داشت: یکی از دغدغه‌های سازمان زندان‌ها و محاکم قضایی، اعزام زندانی به دادگاه‌ها برای حضور در جلسات تحقیق و رسیدگی بود که با تجهیز زندان‌ها و محاکم به سامانه‌های الکترونیکی، نیاز به حضور فیزیکی زندانیان مرتفع شده و دادرسی‌ها از طریق ویدیوکنفرانس برگزار می‌شود.
وی در پایان به اهمیت حرفه آموزی و اشتغال زندانیان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برای ۱۲۰۰ نفر اشتغال مولد در زندان فراهم شده است که موجب کسب درآمد برای زندانیان بوده و در تلاش هستیم تا ظرفیت اشتغال در سال‌های آینده افزایش یابد.    بیشتر بخوانید:      ۵۹ مددجوی جرایم غیرعمد و مالی زندان رفسنجان آزاد شدند انتهای پیام/ برچسب ها: گیلان آزادی زندانی مددجو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گیلان آزادی زندانی مددجو دادستان مرکز استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، باهدف کاهش جمعیت کیفری و به منظور تحقق برنامه‌های عملیاتی، رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان به همراه جمعی از قضات و معاونان خود، در دومین برنامه دیدار با زندانیان، به بررسی و رفع مشکلات ۱۵ مددجوی زندان سپیدار اهواز پرداختند.

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی به همراه جمعی از قضات و معاونان خود، در دومین برنامه هفتگی دیدار با زندانیان ضمن گفتگو با ۱۵ مددجو آقا و خانم زندان سپیدار اهواز، مسائل و مشکلات مطرح شده را استماع و برای پیگیری و رفع آنها دستورات لازم را صادر کردند.
 
در این دیدار رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان، یکی از برنامه‌های عملیاتی و راهبردی این معاونت در سال ۱۴۰۳ را حضور در زندان‌های استان عنوان کرد و اظهار داشت: براساس برنامه‌های عملیاتی و سند تحول و تعالی قضایی، پیگیری، رفع مشکلات زندانیان و کاهش جمعیت کیفری با استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف در اولویت دستگاه قضایی استان قرار دارد.

وی افزود: از اقدامات بسیار مهم و مؤثر توسعه حل اختلاف خوزستان در سال گذشته، گسترش شعب تخصصی شورای حل اختلاف ویژه زندانیان و راه اندازی کارگروه مشترک شورای حل اختلاف و اداره کل زندان‌های استان می‌باشد که در آزادی تعداد زیادی از زندانیان ثمرات و نتایج بسیاری خوبی داشته است.

حجت الاسلام امانت بهبهانی ادامه داد: اگر ما بتوانیم شرایط بخشش یک نفر را فراهم کنیم در ظاهر یک انسان را نجات و در واقع یک خانواده و در سطح کلان‌تر یک جامعه را نجات داده‌ایم که اثرات بسیار ماندگاری دارد.

 این مقام قضایی در ادامه بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی به ویژه فعال سازی شورای‌های حل اختلاف را بر گسترش صلح و سازش بین مردم به منظور استمرار رویکرد حبس زدایی و جلوگیری از ورود افراد به زندان در موارد غیر ضروری را خواستار شد.

احمد رضا آزاده رئیس زندان سپیدار اهواز نیز در این دیدار ضمن تقدیر از رویکرد اثرگذار معاونت توسعه حل اختلاف خوزستان در کاهش جمعیت زندانیان استان و پیگیری مشکلات آنان، بر لزوم گسترش همکاری و تعامل سازنده سازمان زندان‌ها و شورای حل اختلاف در جهت تحقق اهداف قوه قضاییه تاکید کرد و بیان داشت: قطعاً بازدید از زندان و دیدار با مددجویان ثمرات بسیاری خواهد داشت و زمینه آزادی تعداد زیادی از زندانیان را فراهم می‌کند.

دیگر خبرها

  • سند‌های «رفسنجان قشم» سازماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • اختصاص اولین حقوق به آزادی زندانیان غیر عمد
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان