Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل زندانهای گیلان در بازدید سرزده از زندان مرکزی و کانون اصلاح و تربیت رشت گفت: انسجام ، وحدت ، یکدلی رمز موفقیت اجرایی شدن برنامه های تدوین شده سازمان و رسیدن به قله برنامه های اصلاحی و تربیتی است.

به گزارش خبر گزاری برنا از گیلان ؛ آخرین روز هفته قوه قضاییه ، مدیر کل زندانهای گیلان در بازدید سرزده از زندان مرکزی و کانون اصلاح و تربیت رشت ، ضمن دیدار با خانواده هایی که در بیرون پوسته زندان بودند ،حفظ کرامت مددجویان و خانواده های آنان را سرلوحه امورزندانبانی بیان کرد

محمدی اصل ، انسجام ، وحدت ، یکدلی را رمز موفقیت برای اجرایی شدن برنامه های تدوین شده سازمان و رسیدن به قله برنامه های اصلاحی و تربیتی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از دغدغه های ریاست سازمان زندانهای کشور را ایجاد اشتغال و سرکشی از خانواده های زندانیان بیان داشت و گفت : به یاری خداوند متعال با ۶۹کارگاه ، تعداد ۲۰۰۰ نفر مددجو مشغول به فعالیت هستند و ازاین مسیر حقوق نیز دریافت می کنند که حتی در دوران تحمل کیفر هزینه های خانواده های خود را تامین می کنند.

وی با اشاره به یکی از ۶۹ کارگاه اشتغال افزود ، با بهترین و مجهزترین کارگاه های اشتغال با کمک دیگر نهادها توانستیم فقط در بخش مرغداری در زندانها با ۶ سوله بیش از ۱۲ هزار قطعه مرغ در هر دوره به بازار عرضه نماییم و از این مسیر مبالغی که بدست می آید مستقیم به زندانی تعلق می گیرد که این راه  می تواند روشی امن، و آرامشی برای زندانی و همچنین خانواده او در زمان تحمل حبس سرپرست خانواده ها باشد.

وی با بیان اینکه اکثر مددجویان بدون هیچ فنی در زندانها پذیرش می شوند و تحت آموزش قرار می گیرند گفت : بعنوان مثال بافت فرش های ابریشمی در زندانها با وجود ۱۰ دار قالی می باشد که از این راه نیز خرج خانواده های خود را تامین می کنند.

وی با بیان این موضوع که فقط در یک مورد مجتمع کشت وصنعت در رشت با حدود ۳۰هکتار زمین که بالغ بر ۱۵ هکتار آن استخرماهیان گرمابی می باشد مددجوبان مشغول به کار است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هفته قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۱۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • درمان دردهای عضلانی و مفصلی با حرکات اصلاحی ورزشی +تصاویر
  • حج، سفری برای پاک شدن و رسیدن به اخلاص است
  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام
  • تاریخ شروع فصل جدید لیگ برتر فوتسال مشخص شد
  • استفاده از الگوهای نامناسب تربیتی سبب تصرف مغزها می‌شود